LA SCALA GRONINGEN

LA SCALA GRONINGEN Altijd lekker! Altijd vers!

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3,5 sterren uit 621 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Scala Groningen. Meer weten? Ontdek meer

25 mei 2022 om 21:13 ‘s Middags om 13.00 uur besteld voor 19.00 uur. 19.40 uur bezorgd. Geen afspraak…
22 mei 2022 om 20:20 Om 17:15 uur besteld, pizza’s worden pas om 20:00 uur bezorgd. Beetje jammer laatste keer dat ik hier bestel…..
24 apr 2022 om 20:36 Ondanks op tijd besteld was de bezorging ruim een half uur te laat. Eten was op zich prima
7 apr 2022 om 21:27 Bezorging was snel. pizza was goed heet, maar het was echt niet lekker. Ik had een pizza carbonara besteld
2 apr 2022 om 21:05 Ipv aardappelschijfjes kreeg ik patat. De patat was klam en slof en eigenlijk niet te eten. Daarbij had ik spareribs, maar die van de aldi smaken beter. Pita ham kaas was ook een teleurstelling. 1e en laatste keer dat ik hier besteld heb
1 apr 2022 om 19:59 Ondertussen hebben we van thuisbezorgd.nl een vraag “wat vond u van uw pizza” bijna 2,5 uur later hebben wij onze pizza nog steeds niet! DIT WAS ECHT DE LAATSTE KEER! Absurt!!
1 apr 2022 om 12:40 Bezorger was op tijd en eten was warm en lekker. Nog contact gehad met eigenaar inzake bestelde en daadwerkelijk geleverd dat daar een verschil tussen zat. Netjes uitgelegd gekregen en wordt volgende keer beter gecommuniceerd.
17 mrt 2022 om 14:19 Top! Ik had grote bestelling. De bezorging was perfect op tijd. Iedereen smulde en vroeg welke pizzeria het was. Er bleef totaal geen pizzalucht hangen en de pizzadozen zagen er heel eco-friendly uit. Kortom: goed gevuld gevoel aan overgehouden.
15 mrt 2022 om 20:55 pasta zoals altijd heerlijk!
6 mrt 2022 om 21:56 Pizza was koud en dun plastic kaas
1 mrt 2022 om 22:52 Wij hebben wederom erg lang moeten wachten; om 17:15 besteld, om 19:25 bezorgd na 2 x achteraan bellen. Heerlijke pizza; maar wij bestellen niet meer bij La Scala.
27 feb 2022 om 20:47 Pizza was lauw, dun, droog en knapperig (klinkt alsof je chips aan het eten bent)