LA SCALA GRONINGEN

Recentebeoordeling


3 sterren uit 673 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij La Scala Groningen. Meer weten? Ontdek meer

2 okt 2022 om 21:44 Koude patat (wat aardappelschijfjes moesten zijn), verkeerde saus en enorm lang wachten. 65min.
1 okt 2022 om 18:05 Prima pizza’s, zeer snel en goed warm afgeleverd door vriendelijke jongeman . De rand vond ik ook iets te hard, maar die eet ik meestal toch niet op.
24 sep 2022 om 8:33 Iets te hard gebakken. De rand kon ik niet kauwen.
23 sep 2022 om 12:56 Ik bestelde een groot broodje döner voor welliswaar 8 euro. Ik moest 45/50 min wachten om een leeg klein pita broodje te krijgen met een los bakje döner. Geen sla, rauwkost, niks. Voor een leeg broodje met wat stukjes döner slaat 8 euro nergens op
23 sep 2022 om 7:22 Het eten is heel goed maar ze heben te kort aan personeel gisteren stond er maar 1persoon in de zaak en er ston 50 minutem klaar was maar blijk naar 50 minuten nog een in de zaak nog 30 minuten wacgten
22 sep 2022 om 20:40 Het eten was goed te doen en warm, echter bezorging duurde extreem lang. Zeker wanneer je nagaat dat het op vijf minuten afstand is van het huisadres. Bezorging duurde ongeveer 80 minuten.
10 sep 2022 om 23:19 Schoarmaschotel is altijd prima
5 sep 2022 om 23:32 Bestel je bier is het gvd koud !!!!!!!!! Prutsers
1 sep 2022 om 20:48 Wij vinden juliie pizza's lekker. Maar de volgende keer graag warmer bezorgen Wij wonen bij jullie om de hoek.
29 aug 2022 om 8:28 Pizza was goed van smaak alleen meer dan 2 uur wachten op een pizza is iets te lang en ze waren al behoorlijk afgekoeld bij aflevering.
28 aug 2022 om 9:49 Het eten was lekker! Wel wat weinig vlees. De volgende keer bestel ik een grote portie.
26 aug 2022 om 20:11 Patat was 6 keer gebakken bruin en keihard. En dat terwijl er aardappelschijfjes bij staat